Linda en Eddy, kalverhouderij De Kleine Stroet:

We geven mensen graag een goed gevoel
door een bezoek aan onze kalverhouderij.

We zijn trots op het mooie kalfsvlees dat we produceren én dat we iets kunnen betekenen voor anderen.

Dit zijn Linda en Eddy.

Ouders van twee kinderen, eigenaar van een camping, betrokken bij de maatschappij… én kalverhouders. Ze zijn gepassioneerd over dierenwelzijn en laten zien dat je met toewijding en liefde voor het vak een positieve impact kunt maken.

Scrol verder en bekijk de verhalen van Linda en Eddy over:

  • Altijd aan staan
  • Open en transparant
  • Niets gaat verloren
  • Vlees is het eindproduct
  • Bijdrage leveren aan de maatschappij
  • Respect voor voedsel(productie)

Altijd aan staan

”Wij staan altijd aan, op elk moment van de dag.” Linda en Eddy staan altijd aan. Dat betekent dat ze constant betrokken zijn bij het welzijn van hun dieren en de tevredenheid van hun bezoekers.

Lees meer

Open en transparant

Kalverhouders zeggen: bekijk het zelf! ”Het is leuk om mensen een positief gevoel te geven met een rondleiding door de stal”

Lees meer

Helemaal niets van het kalf gaat verloren?

”Veel mensen gebruiken een stukje van het dier, zonder dat ze het weten” Ken jij de verborgen toepassingen van het kalf?

Lees meer

Vlees is het eindproduct

“Het is niet ons doel dat al onze campinggasten kalfsvlees eten, maar we vinden het wel belangrijk dat ze begrijpen wat wij hier op ons bedrijf doen.”

Lees meer

Bijdrage aan de maatschappij

Linda en Eddy hebben sinds vorig jaar een Oekraïense moeder en dochter in huis. “Zij wonen bij ons in de boerderij. Dat wij dit doen, heeft echt onze blik op de wereld vergroot.”

Lees meer

Respect voor voedsel(productie)

”Onze ervaringen met de Oekraïense moeder en dochter hebben onze blik op de wereld verruimd en ons bewust gemaakt van het belang van respectvolle omgang met voeding.”

Lees meer